Forum Despre articol: "A fi femeie te înobilează și aduce fericire celor din jur” 91

Iulian 10.03.2014 *.5-13-103-54.residential.rdsnet.ro

192
Nu poate fi nimic mai nobil decat credinta si implicit ne gandim la Fecioara Maria,si Ea ne ajuta cand suntem la greu,ne sprijina cand schiopatam,ne ridica cand suntem doborati
comert alimentar si industrial | 06.03.2014

"A fi femeie te înobilează și aduce fericire celor din jur”

Ce semnificație au pentru Dvs. zilele de 1 și 8 Martie? Perioada dintre Mărțisor și Ziua Femeii, așa cum o cunoaște toată lumea, are într-adevar o semnificație deosebită pentru mine. O să le iau pe rand: Mărțisorul: indiferent de vreme și de vremuri, la noi, luna martie, luna echinocțiului de primăvară, popular numită Mărțisor, debutează ca o explozie de bucurie și entuziasm. Iubesc această sărbătoare pentru că este o sărbătoare locală și ne-au rămas atât de puține tradiții pe care le respectăm – fără să menționez și aspectul comercial. Iubesc Mărțișorul pentru aerul de primăvară pe care îl aduce, pentru că orașul se îmbracă deja în straie de primăvară și doar prin simplul fapt că este inundat de flori, simboluri de mărțișoare și o mare de oameni care cumpără mărțișoare. Pentru mine înseamnă ce a însemnat din strămoși: speranță, optimism și credință. Așa încât, inclusiv acasă, ferestrele au primit buburuze legate cu șnur alb-roșu, cu fluturași și deja mica grădină de primăvară de pe terasă e plină de boboci. Mă bucur de această săptămână dintre cele două sărbători pentru că, în familie sărbătorim nu doar femeia, ci și reînnoirea și speranța, setea de nou.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.