Forum Despre articol: Avantajele celei de-a treia tinereți 123

Mia 19.03.2014 *.193.230.193.34

233
Daca tinem cont de realitate nu este corect locul doi in anul 2060.O sa se intoarca tinerii nostri plecati si batranii nostri sunt prea saraci ca sa-si ocroteasca sanatatea si sa-si prelungeasca durata de viata.Natalitatea este redusa pentru ca si conditiilie de viata sunt sub limita si atunci te intrebi ;ce sa-i ofer copilului?

Iulian 19.03.2014 *.5-13-103-54.residential.rdsnet.ro

192

Cine nu are un batran sa-l si cumpere  ori in Romania batranii muncesc pana la ultima suflare:au grija de un copil iar daca il ajuta puterile ingrijeste pe altcineva sau chiar mai muncesc pentru ca veniturile nu le permit un trai decent.Foarte putini isi petrec timpul in excursii asa cum am vazut pe varstnicii altor popoare

Iulian 03.06.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

192

Nici pr ma ,nici a doua tinerete in Romania nu este ocrotita a treia ar fi cel mai bine sa nu fie sau sa lipseasca cu desavarsire

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.