Pe forum despre articolul: Două sandvișuri noi de la McDonald’s

28.03.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Si la noi ar trebui sa se protesteze cand apar produse inacesibile buzunarelor noastre .La noi nu s-a protestat nici cand s-au taiat 25 %din salarii ,pensii ajutor de handicapati...ba se mai numai si venituri nesimtite

30.03.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Diversificarea produselor nu inseamna neaparat si cresterea preturilor din pacate se practica acest prost obicei

12.04.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Un pret mult prea mare asa au sanse sa ramana cu ei

14.04.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Daca sunt scumpe atunci ma lipsesc ....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank