Pe forum despre articolul: Superstiţii în afaceri

03.09.2012
MARIA
*.residential.rdsnet.ro

Nu sunt chiar o superstitioasa dar ceea ce e relatat mai sus este adevarat in proportie de 90%.De fluierat stiam si eu dar am aflat multe lucruri interesante:joia neagra etc.FELICITARI PT ARTICOL

25.10.2012
ALIN
*.residential.rdsnet.ro

Un eveniment neplacut ne duce cu gandul si la superstitii si le asociem fara sa vrem .Daca inainte de producerea lui spunem rugaciunea inimii si mai purtam la gat o cuciulita iar in poseta o iconita totul ne va merge din plin.DOAMNE AJUTA!!

13.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Ala e Thomas...dragalasul de el...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank