Pe forum despre articolul: Profi a ajuns la 214 de magazine

01.04.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Valea Prahovei este vizitata de turisti in toate anotimpurile,asa ca locul este ideal

02.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Sunt bine orientati si in vremurile cand ne ameninta nori negri de furtuna ei prospera

04.04.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Bravo celor de la Profi!!!Si ce imi place la ei ca si duminica au program prelungit...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank