Pe forum despre articolul: Stihl a dezvoltat o reţea de 300 de magazine în România

02.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Pentru incepatori si pentru cei care au peluze aceste motoferastraie,motocoase,foarfeci,emondoare de inaltime,tocatoare,curatatoare usureaza munca si timpul dedicat activitatilor in aer liber

04.04.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Au castigat puncte pentru ca ofera si material de protectie pentru ca mici accidente nedorite se pot intampla

11.04.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Marerialul de protectie e folositor..

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank