Forum Despre articol: Cartofii prăjiți la un nou nivel 118

Mia 03.04.2014 *.193.230.193.34

233
Nu mi se par exagerate preturile desi au deviat putin de la zecimale care peste tot sunt 99,tin cont si de cerintele consumatorilor iar ideea ca se consuma in primele zece minute mi se pare greu de aplicat in Romania

Iulian 03.04.2014 *.5-13-96-214.residential.rdsnet.ro

192

Cu niste principii greu de evitat gen  "placut,vazut...cu niste argumente greu de daramat le dorim SUCCES

DIANA 04.04.2014 *.82-137-10-173.rdsnet.ro

225

Oricat de gustosi ar fi cartofii prajiti tot nesanatosi sunt...chiar si cele 10 min in care trebuie consumati...

gastronomie | 01.04.2014

Cartofii prăjiți la un nou nivel

Cu toate că denumirea lor ne duce cu gândul la plajele din Miami, Valentin Ștefănescu a găsit pentru prima oară conceptul Surf'n'Fries în Croația. Mai exact în orașul Split, unde se afla în interes de afaceri. Nu știa însă că aici va găsi și afacerea pe care o căuta de ceva timp împreună cu alți doi parteneri: un nou concept care să fie dezvoltat pe piața din România. ”În drum spre hotel am observat foarte mulți oameni plimbându-se pe stradă și mâncând cartofi prăjiți din niște ambalaje foarte interesante”, povestește Valentin. ”Mi s-a făcut poftă și am căutat restaurantul. La coadă erau oameni de toate vârstele. Mi-a plăcut absolut tot: modalitatea de servire, gustul produselor, multitudinea de sosuri, ambalajul frumos. Însă ce m-a încântat cel mai mult a fost conceptul în sine: îți cumperi cartofi delicioși pe care îi poți mânca în timp ce te plimbi cu prietenii, mergi sau te întorci de la serviciu. Mai mult decât atât, în același ambalaj poți combina un meniu întreg: cartofi, sosuri, nuggets/aripioare și suc. Acest concept nu exista în România, așa că am decis să îi contactez pe cei de la Surf'n'Fries”. Cum au decurs discuțiile cu deținătorii brand-ului Surf'n'Fries? După ce i-am contactat, i-am vizitat de mai multe ori la restaurantul lor din Rijeka, un oraș destul de mic în comparație cu Bucureștiul, cu puțin peste 100.000 de locuitori. Am rămas plăcut surprins când am văzut că fluxul de clienți în restaurant era continuu, indiferent de momentul zilei. Am negociat cu ei și am reușit să semnăm acest contract pentru România. Practic, suntem master francizori și cine dorește să-și deschidă un restaurant ne poate contacta.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.