Pe forum despre articolul: Lemet a încheiat anul 2013 cu 11 noi magazine

04.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Orasele din provincie sunt spre desfiintare parca se vrea sa nu mai functioneze nimic.Ma intreb de ce nu se vrea "productie" avem materie prima suficienta pentru textile,branzeturi,artizanat dar se pare ca nu ne mai apartine nici pamantul pe care mergem.

04.04.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Daca s-ar relansa ceva si in orasele din provincie..Lemet nu a ajuns la noi...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank