Pe forum despre articolul: Franciza FlorideLux înfloreşte în această primăvară

06.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Si mica vacanta de 1 MAI poate fi intampinata cu flori si multa frmusete...LUNA FLORILOR

07.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Mi-a ramas in minte imaginea unui batranel foarte modest dupa cum era imbracat dar, de 8 MARTIE tinea in mana un buchet de narcise pe care le privea cu multa dragoste si mi-am dat seama ca suntem fericiti fara sa avem palate si conturi pline ...

11.04.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Nu neaparat flori de lux..florile oricum te fac fericit!!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank