Pe forum despre articolul: Din pasiune pentru flori, franciză și frumos

10.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Cea mai interesanta florareasa pe care am cunoscut-o a fost o batranica care ne oferea cate un buchet de flori incepand de la ghiocei pana la crizanteme la preturi foarte mici.In fiecare primavara ne intrebam daca florareasa noastra mai vine...si venea din cea in ce mai maruntica si florile ei erau tot mai frumoase...dar nu mai vine iar noi inca ne mai uitam dupa ea

11.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Pregatirea meniului in fata clientului presupune un bucatar indemanatec dar si ecluderea indoielii cat de proaspat este preparatul

11.04.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Parca ar fi mai potrivit o florareasa mai tanara,ar intregi peisajul

11.04.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Florile sunt frumoase pentru suflet..Le ador dar nu mi place sa le ingrijesc...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank