Pe forum despre articolul: Fantana cu gust de Lavazza

16.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Sunt un invechit bautor de cafea iar Lavazza se numara printre favoritele mele.Lavazza in ambalaj verde,rosie este mai amara

18.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Sistemul Watercooler sper sa distribuie  apa cat trebuie pentru o cafea buna nu prea diluata chiar daca "Fantana"te duce cu gandul la ceva de dimensiuni  indraznete

19.04.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Sa ai o fantana de cafea...e un vis..dar de ciocolata ar fi ideal!!!

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank