Pe forum despre articolul: Paşte Fericit!

18.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

SFINTE SARBATORI FERICITE TUTUROR,LUMINA INVIERII SA VA CALAUZEASCA TOATA VIATA H R I S T O S A I N V I A T !

19.04.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Paste fericit si voua!!!

21.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Iisus Hristos , Cel care pentru noi a patimit a fost ingropat dar dupa trei zile a savarsit minunea care a schimbat istoria si soarta lumii - minunea Invierii ne iubeste pe toti Bucurati-va de Inviere ! Va binecuvantez pe toti si va spun H R I S T O S  A  I N V I A T  !

22.04.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Lumina Invierii sa va calauzeasca pasii,sa va bineuvanteze caminele,sa aduca liniste,fericire si speranta in familiile dumneavoastra

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank