Pe forum despre articolul: Reduceri de mii de dolari la franciza FitCurves

19.04.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Fiecare femeie trebuie sa fie interesata de felul in care arata asa ca....e foarte bine venita aceasta franciza...

21.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

O reducere de 6OOO de dolari este OK...si locatia din Ghencea este foarte inspirata ma gandesc la consoartele fotbalistilor care isi permit u  abonament la sala

22.04.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Localitatile cu peste 20 000 locuitori sunt din ce in ce mai putine,se formeaza comunitati de romani dar pe meleaguri straine...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank