Forum Despre articol: Piața francizelor, 1,4 miliarde de euro în 2014 193

Rares 22.04.2014 *.5-13-90-228.residential.rdsnet.ro

89
Nu stim sa ne facem publicitate produselor romanesti.De Paste s-au dus romanasii nostri la bulgari.Ce bine le stateau in Vinerea Mare cu cei mici pe langa ei, se ingramadeau la gratare...si asa il mai rastigneau odata pe Hristos cand stramosii nostri tineau post negru...ne merge de minune

Mia 23.04.2014 *.193.230.193.34

233

As opta in orice imprejurare pentru o franciza romaneasca cu produse autohtone m-am convins de zeci de ori ca sunt superioare.Ne atrag ambalajele deosebite dar dupa ce gustam ne dispare entuziasmul

DIANA 29.04.2014 *.5-13-95-71.residential.rdsnet.ro

225

Bine ca aud si eu ca o franciza romaneasca are succes intr-o alta tara!!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.