Pe forum despre articolul: Modelare dincolo de granițe

30.04.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Cand se face ceva pentru binele omului nu pot fi decat carcoteli

02.05.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

S-o tina cu taxa redusa ca altfel la noi are sanse mici

03.05.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asa e..s-o tina cu taxa redusa sau chiar s o mai reduca!!

22.09.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Toata lumea vorbeste despre  silueta care este nu numai placuta ochiului dar este si un mod de viata sanatos.Mi se parea iesit din tipare cand se facea reclama unei doamne care se lauda ce cantitati de mancare consuma ,mi se pare ca era englezoaica

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank