Pe forum despre articolul: Antreprenorii să uite de programul de lucru de 8 ore

05.05.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Toata admiratia pentru iubitorii de flori

05.05.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Un articol despre patriotism si flori ,familie si respect mi se par niste combinatii extraordinare si o sensibilitate iesita din comun pt EC

08.05.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Un buchet de flori iti poate schimba ziua.Asa e.Cat despre uitarea programului de 8 ore...cat sa muncesti intr-o viata?

12.05.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Se uita de programul de opt ore dar din pacate se uita sa si plateasca si atunci motivarea unde este ?

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank