Pe forum despre articolul: Profit dintr-o înghiţitură

12.05.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Ungaria sa-si promoveze produsele lor la ei acasa,destul ca au introdus limba lor,care nici nu este de circulatie internationala, la cea mai importanta facultate de medicina din Tg Mures si steagul lor flutura pe cladirile din Transilvania mai ceva ca la ei,iar daca un sportiv roman si-a etalat tricolorul nostru stim ce a patit

12.05.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Produsele de patiserie sunt excelente atunci cand ..ti e foame....dar cele romanesti le bate pe cele unguresti...

12.05.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Ungurii snt specialisti in gulas si stim cat ne iubesc,chiar prea mult

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank