Pe forum despre articolul: O sută de mii de clienţi noi pentru Vodafone

28.05.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

O companie care isi respecta clientii,o spun cu toata sinceritatea si cu riscul de a ma repeta.Am patit multe cu alte retele care au de invatat de la adevaratii profesionisti,Vodafone

28.05.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Daca o sa pastreze acest ritm vor depasi alte retele cu vechi state de plata si cu putin respect pentru clienti

03.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Eu am avut acum vreo doi ani internet de la vodafone si nu prea am fost multumita!!Poate intre timp si-au imbunatatit serviciile.

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank