Pe forum despre articolul: Paul a deschis o nouă brutărie

03.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Asa gustam si noi din patiseria franceza ,asta inante de a ajunge la Paris si pana nu -si dau seama francezii ce gospodine sunt romancele..

03.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Adevarul e ca din brutaria franceza nu am gustat produce.Poate o sa ajung acolo..si ma voi infrupta...

03.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Au si francezii produse de patiserie cautate dar nu au decoperit inca bunatatile din bucataria romaneasca incepand de la dulceturi,siropuri  - de actualitate este cel din muguri de brad-cozonaci,placinte...

04.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Elerele cu vanilie...immm.... imi ploua in gura

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank