Pe forum despre articolul: Fără tatuaje permanente

10.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Este foarte bine cand poti renunta la ceva care la un moment dat ti se parea ca nu mai este de actualitate sau de ce nu moda impune schimbarea ca doar este schimbatoare...

10.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Fara trecut nu este viitor...dar este prezent si vrem ca prezentul sa fie altfel fara urme,fara tatuaje care ar umbri fericirea sau cu tatuaje la care putem renunta fara durere si suspin

12.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Este un nou mod de a ne imbraca vara - cand le aratam iar iarna ne imbracam sau le scoatem

17.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Nu-mi plac tatuajel.Daca ar fi doar mi-as lipi unul de ala pt copii.

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank