Pe forum despre articolul: Brandurile Inditex ajung la 25 milioane euro în România

11.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Ma duce gandul la vioara marelui violonist Ion Voicu,Stradivarius pe care statul nostru a achizitionat-o in timpul comunistilor.Acum nu stiu daca se mai fac achizitii pretioase.

11.06.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Cand se implinesc zece ani de la deschiderea primelor magazine se sarbatoreste ca asa-i la romani si nu numai..se practica promotii,reduceri...sa se inghesuie lumea

12.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Cine si-ar fi inchipuit ca peste timp vom vorbi despra Zara cand 11 iunie era "nationalizarea principalelor mijloace de productie... si mergeam pe ianaltele culmi ale comunismului multilateral dezvoltat   era dezvoltare

17.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Normal ca ne inghesuim daca banii nu ne ajung niciodata...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank