Pe forum despre articolul: Master în frumusețe

18.06.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Sa aduca tehnologie de ultima ora pentru ca romancele s-au mai fript si cu silicoanele pentru care plateau bani grei si sa constate ca se foloseau ce fapt cele mai periculoase si neindicate metode

25.06.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

S-au fript la inceput dar nu cred ca ulciorul merge de multe ori la fantana...orice patit este priceput

26.06.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asa e. Romancele sunt frumoase oricum ..printre ele ma numar si eu..:P

 

28.06.2014
comentariu: 13
*.residential.rdsnet.ro

Te numeri printre romancile frumoase,Diana,ai sufletul frumos asta nu se poate modela chirurgical

01.07.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Daca s-ar masura frumusetea dupa suflet ce bine ar fi...m-as afla in top...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank