Forum Despre articol: FlorideLux își consolidează poziția pe piața din România 125

Mia 03.07.2014 *.193.230.193.34

233
Cine nu este sensibilizat in fata florilor?Cine nu a daruit in viata lui o floare ? Mi se pare cea mai frumoasa zi,ziua petrecuta in vecinatatea florilor...ingrijesti o floare si cand te astepi mai putin o gasesti inflorita...un dar nemaipomenit

Iulian 03.07.2014 *.5-13-93-33.residential.rdsnet.ro

192

"Cele mai frumoase flori /Nu sunt panseutele,nici trandafirii/Cele mai frumoase flori/Apar pe lume in gradinile iubirii..."

Mia 07.07.2014 *.193.230.193.34

233

Timpul in care erau apreciati copiii si mamele lor asa comunisti cum erau,acele mame au ajuns acum la varste respectabile sunt singure pentru ca florile iubirii au plecat spre alte orizonturi unde castiga cu greu o bucata de paine,udata cu lacrimi de dor ...

DIANA 22.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

225

Cele mai frumoase flori se duc la scoala....sunt copii nostri..Pacat ca soarta le e nedreapta uneori...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.