Pe forum despre articolul: Metro oferă consumatorilor legume şi fructe De-ale noastre

04.07.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Un tanar agricultor umbla sa cultive produse romanesti.Unde credeti ca a gasit seminte?In America,peste ocean la niste romani care au parasit cu ceva vreme in urma Romania.Gasise soiuri de capsuni care aratau bine erau mari,aspectoase dar lipsite de arome

04.07.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Fructele si legumele aduse de peste mari si tari sunt "tratate"sa reziste transportului si diferentelor de temperatura.Fructele si legumele romanesti sunt ecologice si mult mai sanatoase

22.07.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Bine ar fi sa fie de-ale noastre, cu toate ca nu cred la ce productie are tara noastra...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank