Forum Despre articol: Un nou magazin jucăuş intră pe piaţa din România 125

Iulian 21.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

192
Natalitatea este in descrestere asa ca nu prea mai are cine se juca doar daca astia mai inantati in varsta dau in mintea copiilor

DIANA 22.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

225

Jucariile sunt intr-adevar cautate..dar banii prea putini te fac sa renunti la ele...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.