Pe forum despre articolul: Paralela 45: Grecia surclasează Turcia în topul preferinţelor turiştilor romani

24.07.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Ma bucur ca romanii isi petrec concediul,inseamna ca a locuri de munca,ca sunt sanatosi ...concediu placut!

24.07.2014
comentariu: 233
*.residential.rdsnet.ro

Plaje curate cu nisipuri fine,sate....aproape ce avem si noi dar nu le apreciem daca ne-am da seama si am profita de asta nu ne=ar mai pleca tinerii suntem o tara de batrani lipsiti de personalitate,buni numai "morti"

04.08.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Normal ca romanii aleg grecia, preturile in turcia sunt cel putin de doua ori mai mari ca sa nu zic de trei...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank