Forum Despre articol: Cele mai vizibile brand-uri Horeca în publicitate 119

Iulian 17.08.2014 *.5-13-99-102.residential.rdsnet.ro

192
Fara publicitate nu se poate,este precum aerul pentru viata.De ce sa nu recunoastem ca o reclama ne ajuta de multe ori sa ne hoatram in achizitionarea unui produs

Mia 18.08.2014 *.193.230.193.34

233

Multe clorofila reprezentand fast food dar ne obisnuim decat "mate goale"mai bine asa

DIANA 26.08.2014 *.5-13-82-241.residential.rdsnet.ro

225

Horeca-hoteluri, restaurante,cafenele, normal ca au reclame..cat cuprinde...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.