Pe forum despre articolul: Burger King ia în calcul o nouă intrare pe piaţa locală

19.08.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Daca ar fi singurii care nu le merg afacerile in Romania ar fi ceva inedit dar pe plaiurile mioritice nimic nu mai merge normal

20.08.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

O revenire cu surprize ca doar este an electoral altfel mai greu sa spere intr-o revenire spectaculoasa

26.08.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

N-am mancat niciodata de la Burger King...Nici nu stiu daca imi doresc la cat de nesanatoase sunt...

30.09.2014
comentariu: 1
*.rdsnet.ro

sa nu imi spui diana ca nu ai mancat niciodata fastfood.. ca nu te cred... sa fim seriosi asta e generatia fastfood si it .. nu imi spune mie ca rosiile care le tai tu acasa sau puiul tau din congelator sunt foarte sanatoase ca nu te cred.sincer cred ca BK e mai sanatos ca bucataria ta de acasa;) sau ca micii din magazin pe care ii mancati la fiecare ocazie

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank