Forum Despre articol: Carrefour adaugă pe hartă 4 magazine de proximitate în regim franciză 91

Iulian 01.09.2014 *.5-13-80-117.residential.rdsnet.ro

192
Nu putem trai fara sa consumam,asa ca se justifica cresterea numarului de magazine si cand totul se face si in avantajul consumatorului sa se adauge

Mia 02.09.2014 *.193.230.193.34

233

Sunt raspandite pe tot cuprinsul tarii,au nume inspirate din istorie...este de bine

DIANA 08.09.2014 *.5-13-93-186.residential.rdsnet.ro

225

Pacat ca nu deschid unul si in Onesti, se preconiza la un moment dat dar...a fost doar un zvon...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.