Pe forum despre articolul: Cel mai mare petshop pentru iubitorii de animale

05.09.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Prieteni necuvantatori dar de cele mai multe ori gesturile lor conteaza:pisica simte zonele dureroase ale omului si se aseaza pe locul cu pricina iar durerile dispar,cainile te simte de la diatanta si te intampina cu un latrat vesel...

08.09.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asa e, cainii te simt dar pacat ca uneori nu simt si dusmanii gospodariei...Pt iubitorii de animale petshopul e f bun..

08.09.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Daca am continua cu animalele intelepte...un car plin cu lemne tras de doi cai superbi ajunge acasa iar stapanul tocmai facuse un infarct si ramasese in padure.Unul dintre fii a incalecat calul care l-a dus cu viteza la stapanul suferind care a fost salvat.Erau cei mai frumosi cai dar si cei mai credinciosi

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank