Pe forum despre articolul: Insia, un nou pas în dezvoltarea pe piaţa asigurărilor

26.09.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Usor este pana iti incaseaza ratele dar cand este vorba de despagubiri te lasa balta..

26.09.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Piata asigurarilor se dezvolata intr-un ritm lent pentru ca nu sunt serioase platile si ofertele lor...

26.09.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asigurarile sunt nserioase si nu te ajuta la despagubiri..

26.09.2014
comentariu: 233
*.residential.rdsnet.ro

SI CU PENSIILE PRIVATE S- AU TEPUITI MULTI INVOCAND DREPT SCUZA PERIOADA DE COTIZARE DAR CAND AU INCASAT RATELE SE STIA PEROADA MINIMA,IN ROMANICA NIMIC NU ESTE IN AVANTAJUL INDIVIDULUI
 

02.10.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Nu prea mai avem ce sa ne asiguram...centralele daca ne pun impozit pe ele dupa alegeri,ca noi ii alegem ca asa suntem noi naivi,ne impoziteaza parca se numea impozitul pe horn ca vezi Doamne asa ne impune Uniunea ,dar de ce nu ne impun si niste locuri de munca in Romania nu pe unde a intarcat iapa

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank