Pe forum despre articolul: Starbucks a ajuns la 8 cafenele în Bucureşti

01.10.2014
comentariu: 5
*.residential.rdsnet.ro

Daca langa birouri nu este locul unei cafenea nu stiu unde ar fi mai nimerit sa fie

02.10.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Daca nu incep ziua cu o cafea ma doarea capul toata ziua si sa-l fereasca Dumnezeu pe cel care incearca sa ma supere

08.10.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Tot ce este nou imi da o stare de bine,de " casa noua",de curiozitatea de a le trece pragul cu toate urarile pozitive la pachet

07.11.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Cafeaua e una din placerile mele  dar si o obisnuinta...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank