Pe forum despre articolul: Sărmăluțe sau paste?

07.10.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Timpul cu pregatirea sarmalutelor este mai lung si daca mai adaugam mamaliguta si masura de smantana mai costisitor asa ca preferam pastele

09.10.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Istoria ne invata ca stramosii italienilor au venit cu doua mii de ani in urma pe taramurile dacilor si le-a placut mai ales bogatiile si fetele si cea mai mare parte din ei au ramas.Acum vin de bunavoie nu in batalioane ,unul cate unul si ne ademenesc cu pastele

07.11.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Sarmalutele..pastele sunt bune dar nu  se compara cu sarmalele moldovenesti cu smantana si ardei iute....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank