Pe forum despre articolul: În octombrie se numără francizele

27.10.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Un schimb de esxperiente si nu pot sa ma abtin si sa nu remarc numele dragut al brandului pentru copiii :TUP TUP

27.10.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

DACA S-AR IMPARTI SI BANI LA ASTFEL DE TARGURI NE-AM INSCRIE LA RAND SI AM STA  PE PLOAIE SAU NINSOARE BA CHIAR AM FI DISPUSI SA SI DONAM UN RINICHI,UN PLAMAN...

07.11.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Scimbul de experiente e intotdeauna bine venit, daca am avea si resurse financiare.....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank