Pe forum despre articolul: Carrefour mizează pe extindere şi parteneriate cu producătorii bio

04.11.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Nu s-au prins inca strainii ca produsele romanesti mai au inca gust,parfum pentru ca atunci nu o sa mai dovedim cu onorarea comenzilor, poate se va mai intoarce roata,vor veni ei la noi la cules...fructe de padure

04.11.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Inca nu stiu ce muraturi,ce conserve se fac la noi...am auzit recent ca nu vom mai gasi cas din zona Sibiului cineva s-a prins si a contractat TOT

07.11.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

n-o sa mai gasim nimic bun, ecologic..dar asta e mergem inainte...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank