Forum Despre articol: Orbis plătește cash 119

Mia 02.12.2014 *.193.230.193.34

233
In oresele mari cum este Bucurestiul preturile sunt mari raportate la nivelul veniturilor.Se stie ca marea majoritate nu si permit o camera la hotel cand sunt nevoiti sa inchirieze, preturile practicate sunt mult peste si nu ar strica ceva "economic"pentru cei cu venituri mici

Iulian 03.12.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

192

Important este sa plateasca fie cash si daca nu on line

DIANA 29.12.2014 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225

Ar fi bine sa se gandeasca si la preturi dar...nu cred ca le pasa de oamenii de rand...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.