Pe forum despre articolul: Piaţa Victoriei primeşte un nou brand de lux

15.12.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Cine nu-si doreste un mic aranjament - o creanga de brad ,un globulet - daca mai mult nu ne permitem care ne va insenina privirea si inima "VA CANTA: MOSULE CE TANAR ESTI...

15.12.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Un gest sublim sa daruiesti o floare dar si o imensa bucurie sa o primesti Nu toti avem posibilitati sa construim o casa,asta nu ca nu ne-am dori,nu toti avem copiii din motive intemeiate dar nu cred ca exista fiinta rationala sa nu admire o floare,

28.12.2014
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Sa admiri o floare e un sentiment de nedescris..mai ales cand e bine ingrijita...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank