Forum Despre articol: Arta de a coace pâine 91

Mia 23.12.2014 *.193.230.193.34

233
Cand ai ce lasa generatiilor viitoare,o mostenire insemnand afaceri visez asta dar raman doar cu visele

Iulian 23.12.2014 *.5-13-101-150.residential.rdsnet.ro

192

Nu cred ca multi rezista mirosului de paine calda ...chiar daca in anumite combinatii amenintA silueta

DIANA 28.12.2014 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225

Mirosul de paine calda scoasa din cuptor te face sa renunti la dieta...

comert alimentar si industrial | 23.12.2014

Arta de a coace pâine

Din anul 1998 un concept tipic franțuzesc are mare succes pe străzile Parisului. Este vorba despre ”Grenier a Pain”, descris foarte simplu, ca ”o altă brutărie”. Conceptul a fost creat de Michel Galloyer, un pasionat al gastronomiei, cu multe premii în acest domeniu, iar lanțul Grenier a Pain numără în prezent 30 de unități. Franciza franțuzească a atras atenția și unor oameni de afaceri din România. Cea mai recentă brutărie a fost deschisă în luna noiembrie în cartierul Aviației din București și este administrată ca un business de familie de către familia Pop, proprietarii Eka Investment Group. ”În urmă cu 1 an am început documentarea pentru un astfel de business. Inițiativa i-a aparținut fiului nostru, însă proiectul va fi în mâinile noastre până ce el își va termina studiile. Am primit franciza în momentul în care am semnat un contract cu furnizorul de echipamente de specialitate și un alt contract cu furnizori de făină francezi, deoarece Michel Galloyer ține neapărat ca toate produsele să fie pregătite autentic”, a declarat Corina Pop. Familia Pop a investit 500.000 de euro pentru deschiderea francizei Le Grenier a Pain, aproximativ jumătate din aceștia fiind alocați pentru aparatura de specialitate. Planurile proprietarilor nu se opresc însă aici. Anul viitor, acesștia vizează deschiderea altor trei brutării, tot în Capitală. Le Grenier a Pain oferă o gamă diversificată de specialități de pâine: cu cereale, cu migdale, cu nuci, smochine, croissante, tarte, prăjituri, torturi, fursecuri, cozonaci, printre toate acestea regăsindu-se produse tradiționale franțuzesti. ”Un plus pe care îl aduce pe piața este faptul că produsele noastre sunt 100% naturale, fără conservanți sau alți aditivi alimentari și sunt gătite pe loc. Chiar dacă aștepți mai mult până să primești comanda, produsul este făcut instant”, spune Corina Pop. Brandul Le Grenier a Pain nu s-a oprit doar la granițele franceze, iar astăzi a ajuns să numere 30 de brutării în întreaga lume. În afară de Franța și România, pe harta conceptului franțuzesc se află și țări ca Japonia, Beirut, China și Rusia. În țara noastră, grânarul francez va concura cu alte brand-uri tot de origini franceze, care au încântat papilele gustative ale românilor, cum ar fi Paul (lanțul operat în sistem de franciză în țară noastră prin US Food Network, companie care administrează și brand-urile KFC, Cinnabon și Hard Rock Cafe), BackWerk (master franciza este deținută de Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill) Brioche Dorre, French Bakery.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.