Pe forum despre articolul: De la printat la francizat

05.01.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

O frnaciza cu un astfel obiect de activitate in provincie, pentru birourile unde se tiparesc documente ar fi mana cereasca

05.01.2015
comentariu: 233
*.residential.rdsnet.ro

Daca auzi preturile practicate chiar crezi ca n-ai noroc...romanii nu sunt prea inspirati la stabilirea tarifelor,vor castiguri imediate

10.01.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Asa e..vrei castiguri imediate..dar cu rabdare poti obtine ceva in viata...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank