Pe forum despre articolul: De la hobby, la franciza

20.01.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Uneori la obiectele personalizate se practica niste preturi care te fac sa renunti la orice intentie din start dar sper sa nu se generalizeze

21.01.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Daca poti folosi timpul in mod cat mai placut si sa ai satisfactii financiare in afara celor care tin de confort este ok

25.01.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Timpul nu-ti permite dar daca..ai putea sa te relaxezi macar 15 min pe zi intre atatea obiecte....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank