Pe forum despre articolul: 1 milion de euro pentru o benzinărie

08.02.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Nici in visele cele mai urate RAFO nu va dispare,aici si-au pus sufletul pe tava generatii intregi de specialisti,nu poate sa dispara asa...

09.02.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Se vor afla si dedesubturile ,de ce s-a urmarit distrugerea a tot ce insemna productie,si cui a folosit

20.02.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Bine ca pt alte companii se gasesc bani inschimb Rafo ...la fier vechi cu ea..nu e corect

22.02.2015
comentariu: 13
*.residential.rdsnet.ro

Pacat ca o platforma industriala lasata noua de parintii si bunicii nostri noi o valorificam -ce a mai ramas-la fier vechi dar generatiile viitoare ce vor spune?Ce le lasam lor ? RUINE

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank