Pe forum despre articolul: Pizza cu influenţe siberiene

23.02.2015
comentariu: 1
*.dynamic.brasov.rdsnet.ro

poate citati si sursa...

23.02.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Intr-adevar rusii sunt buni sportivi si mari patrioti.Ei concureaza  numai pentru Rusia.Revenind la articol majoritatea rusilor tin calendarul pe stil vechi si ei nu au intrat in post asa ca MERGE

23.02.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Am parcurs cu placere articolul desi fara o strangere de inima cu gandul la Siberia unde au patimit multi neavand alta posibilitate de alegere

23.02.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Foarte frumos articolul, bine documentat....sursele sunt intotdeauna multiple dar nu asta conteaza..

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank