Forum Despre articol: Filozofia relaţiilor cu clienţii 193

VICTOR 02.10.2012 *.193.230.193.34

S-au inmultit colaboratorii...mk era o prescurtare mult draga mie si nu pot sa ma abtin sa nu comentez.Relatiile cu clientii ti le imbogatesti dupa multa practica si segmentul de varsta. ocupatii cultura mediu de viata etc

Iulian 23.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Daca implimentarea unui sistem CRM presupune surtarea la un minut intocmirea unui raport in loc de doua ore ce mai este mai mult decat minunat.Tot timpul ne plangem ca nu ne ajunge timpul .Relatiile cu clientii...mereu este loc si de mai bine 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.