Pe forum despre articolul: Există prea multă ciocolată?

04.03.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Nu,nu exista prea multa ciocolata si un gest "dulce" este a[preciat

05.03.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Se spune ca este si sanatoasa,bine nu in cantitati mari.O vorba inteleapta spune ca tot ce este prea mult strica..Zilele trecute am auzit expresia  "acra ca o lamaie

16.04.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Niciodata nu e prea multa ciocolata..niciodata..E una din placerile vietii,...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank