Pe forum despre articolul: Franciza care creşte în reţeaua 4G

26.03.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Romanii plecati la munca in afara granitelor tarii trebuiau sa comunice cu persoanele dragi ramase acasa,asa ca acest domeniu s-a dezvoltat tot datorita celor care s-au sacrificat pentru munca la distanta,neavand alte posibilitati

30.03.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Toata lumea foloseste telefonul mobil iar romanii raspinditi prin toate colturile lumii se incadreaza desigur aici

16.04.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Mijlocul de comunicare cel mai des intalnit mai ales pt cei de la distanta...e internetul...4g...:))

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank