Pe forum despre articolul: Propriul patron sau angajat?

16.04.2015
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

As vrea sa scriu despre Rodipet care au investit initial in chioscuri micute si cochete aveau colaboratori adevarati profesionisti si dintr-o data nu mai aveau resurse dar au avut grija sa dispara si garantiile materiale retinute celor cu gestiune...cunosc cativa astfel de colaboratori care si acum se judeca sa-si recupereze garantiile

16.04.2015
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Inceputurile sunt dificile si ar trebui initiata taxa zero in anumite conditii pentru ca ulterior se vor recupera...dar la noi legile se aplica numai in defavoare individului

16.04.2015
comentariu: 225
*.residential.rdsnet.ro

Normal ca patron mi-ar placea sa fiu...visez...

17.04.2015
comentariu: 233
*.230.193.34

Dupa 45 de ani de comunism si 25 de jaf normal ar fi sa fii raspunzator de munca ta

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank