Forum Despre articol: Engleza învaţată concomitent cu limba maternă 193

Iulia 07.06.2012 *.79-115-82-123.rdsnet.ro

Mi-ar fi placut sa fi avut si generatia mea aceasta oportunitate! Bine macar ca pot beneficia de acest avantaj copiii nostri!

Interesant 25.07.2012 *.82-137-9-130.rdsnet.ro

Sunt foarte bune centrele astea cred, iar mai nou au aparut si niste site-uri desul de ok de invatat engleza. Si dictionarele gen http://www.dictionar-englez-roman.biz/ sunt foarte ok.

Denisa 12.12.2012 *.82-137-8-221.rdsnet.ro

Interesante centrele astea. M-as duce si eu acolo. Pana una alta eu invat engleza la scoala si de pe site-uri de limba engleza free precum http://www.academia-de-engleza.ro

SOFIA 12.12.2012 *.5-13-85-208.residential.rdsnet.ro

De ce nu-l invata din burta mamei? Se spune ca fatul reactioneaza la muzica,versuri...multi s-au trezit ca stiu lucruri pe care nu le invatase si intreband-o pe mamica s-a constatat ca in timpul sarcinii mama luase unele lectii  care i-au placut si micutului nenascut 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.