Forum Despre articol: Franciză la „mâna a doua” 197

VICTOR 08.10.2012 *.193.230.193.34

Magazinele săracilor cum se mai numesc sunt din ce în ce mai căutate.Preturile cresc invers proportionale cu veniturile şi atunci la mancare daca ai copii nu poti sa renunti dar de imbracat poti sa te imbraci cu ceva mai ieftin.Din pacate in ultimul timp au crescut si preturile in aceste magazine fara sa protejeze cineva si pe amaratii care cumpara ...

Mary 16.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Macar sunt produse  de marca,te poti baza pe calitatea si durabilitatea lor.merge si asa,chiar daca sunt la mana a doua si mai ales ca nu cheltui sume mari pe achizitionarea lor.Daca nu tin,nu te afecteaza prea tare intrucat nu ai cheltuit multi bani pe ele;))

Simona 16.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Uneori gasesti haine si incaltaminte mai de calitate la un second-hand si la preturi mai mici decat in magazinele obisnuite,unde de multe ori preturile sunt exagerate iar calitatea marfurilor indoielnica.Daca ai observat asta, sau daca te-ai grabit sa arunci bani multi pe lucruri a caror valoare si calitate te-au dezamagit,nu strica sa arunci o privire si pe la magazinele second-hand.S-ar putea sa fi surprins...placut surprins..;))

Narcisa Taras 23.07.2019 *.89.36.150.225

1
Doresc o franciza Va multumesc Astept un raspuns

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.