Pe forum despre articolul: New Look deschide un nou magazin la Iași

08.06.2012
Login
*.230.193.34

O fabrica de incaltaminte ar creste puterea de cumparare, mi se par prea multe centre comerciale dar bani de unde ? Aveam si fabrici de confectii foarte bune,s au inchis...De ce nu se valorifica pielea ,lina ? Cred ca mai intai trebuie sa producem si pe urma sa vindem

07.06.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

mi ar fi placut sa fiu si eu la Iasi pe 31 mai....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank