Pe forum despre articolul: Afacerile Safety Broker au crescut în timpul crizei

15.10.2012
Mariana
*.230.193.34

Inspirat parteneriatul cu Fundatia SMURD care se bucura de mare simpatie in Romania. Dupa disparitia lui Cristian Sima in Islanda sau cine stie pe unde greu de crezut ca va mai fi o crestere.Nu stiu unde este confidentialitatea sau nu mai exista asa ceva pentru ca dupa sonorizarea numeleor de lista cu victime nebun sa fii sa mai investesti in asa ceva... zidesti un asezamint pentru femeile si copiii fara adapost...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank